disq

Inmiddels een vaste waarde bij Kloosterman Verlichting. Ons unieke schroef-en-klik systeem waarmee je een hele platte lampenkap strak tegen het plafond kunt bevestigen. Maar door de speciale bevestiging is ook
montage aan de muur of zelfs tegen een schuin plafond geen enkel probleem.

De Disq wordt geleverd inclusief de speciale achterplaat met daarop twee lichtpunten, die vlak op de plaat liggen. Hierdoor is het mogelijk dat de lampenkap slanker kan zijn dan wanneer het lichtpunt rechtop in het midden zou zitten, zoals bij traditionele hanglampkappen.

De lampenkap is gemakkelijk eraf te halen, waardoor het verwisselen van de lichtbron simpel is.

De kap is uitvoerbaar in alle basic stoffen.

De blender wordt standaard wit geleverd, maar kan op verzoek natuurlijk ook in andere kleuren worden gemaakt. Wij raden wel af om een transparante stof (zoals camelot) voor de blender te gebruiken, omdat dan te veel van het binnenwerk zichtbaar wordt. En dat is gewoon minder fraai. Beter gewoon wit, dus.

De Disq is tegenwoordig in drie maten verkrijgbaar. We hadden al de Ø61/h15 en de Ø47/h19, maar op veler verzoek hebben we voor de Ø47 nu ook een plattere versie gemaakt; de Ø47/h15.

Wij raden voor de Disq het gebruik van gewone (PL) spaarlampen aan, omdat andere (heldere) gloeilampen en sommige LED lampen een ongewenste schaduwwerking kunnen geven.

  • Ø61/h15cm
  • Ø47/h15cm
  • Ø47/h19cm