kap-5425-mikado-zwart-web-klein
velvetiguana2webklein

Select

Voor het voorjaar van 2017 introduceert Kloosterman Verlichting het label “Kloosterman Select”. Naast onze basiscollectie (de Basic en Organza stoffen) bieden wij onder Kloosterman Select afwisselende collecties aan met wat meer bijzondere en exclusievere materialen en ontwerpen.

Ecolinnen

Wij beginnen met een serie kappen in 100% natuurlijk Europees linnen, volledig ecologisch geteeld, geweven en geverfd. De kleuren die wij hebben geselecteerd voor het voorlaar van 2017 zijn diepe, rijke kleuren die uitstekend combineren met de natuur- en grijstinten die je veel ziet in moderne interieurs. De kleuren gecombineerd met de stoere structuur geven deze lampenkappen een unieke uitstraling. Wij hebben drie maten geselecteerd die bij uitstek geschikt zijn om een grijs interieur met een trendy kleuraccent tot leven te brengen.

Leguaan

Check onze nieuwe lampenkapjes in Fluwelen Leguaan stof! Aaibaar en trendy in jade groen. verkrijgbaar in alle "organza"-maten (*)

Wereldkaart

Wij waren helemaal van de wereld door deze leuke geografische print die we tegenkwamen op de markt. Wij hebben er een lampenkap van gemaakt die de sfeer van oude bibliotheken en ontdekkingsreizigers uit het begin van de vorige eeuw ademt. Omdat deze print maar op 1 maat van onze lampenkappen past is deze kap slechts in de maat Ø40/h50cm verkrijgbaar. Wel in twee uitvoeringen; staand of hangend, want anders loop je het risico dat de wereld op z’n kop kop te staan…

wereldkaart02