instapanter

Prints

Eigentijds en sexy, check onze nieuwe stoffen; een fluwelen panter, fluwelen bloemen en twee katoenen botanische prints (met en zonder kakatoes, nijlpaarden, zebra's, luipaarden etc..), verkrijgbaar in alle maten.

maika 9 kappen

Collectie online

Net op tijd voor de donkere maanden hebben wij onze collectie voor het najaar van 2018 online gezet. De nieuwe collectie is overzichtelijker en on point. Wij gebruiken veel messing en zwart metaal en een bijzondere hoofdrol wordt dit seizoen gespeeld door onze fluwelen kappen. De collectie AW2018 is hier te zien:
collectie 2018

1HOL25CR

Hollywood

Deze is echt leuk! Een fluwelen lampenkap afgezet tegen een messing rand. Deze lamp geeft een heel sfeervol, verleidelijk licht. Een aanwinst voor elk dressoir of een hoekje dat nog net iets meer sfeer kan gebruiken.

kleuren velvet

Fluweel (Velvet)

onze lampenkappen zijn nu ook verkrijgbaar uitgevoerd in fluweel. Wij hebben vijf kleuren in de collectie:

SKY

SKY

messing lampen

Nieuw in de collectie bij Kloosterman Verlichting is de Sky serie. Wij maken een vloerlamp, een 3-lichts hanglamp en maar liefst drie tafelmodellen.

De Sky serie is ontworpen voor gebruik met LED filament gloeilampen, maar het is ook mogelijk om er lampen kappen op te zetten. Vooral de combinatie met onze fluwelen kappen staat erg stijlvol.

De drielichts tafellamp is voorzien van een digitale handdimmer.

belleza_insta

Belleza!

Kijk eens wat een schoonheid! Onze nieuwste design is een lampenkap met een twist; Een ecolinnen lampenkap (hier in Robijnrood) met daarin een mondgeblazen glazen bol voor diffuus licht.

kap-54_25-mikado-zwart-web

Nieuwe maat kap Ø54/h25cm

Hij is er! Op veler verzoek hebben wij een nieuwe maat toegevoegd aan onze lijn kokerkappen: met gepaste trots presenteren wij de missing link binnen onze kokerkappen: Ø54/h25cm!

wereldkaart02

wereld kaart kap

Wij waren helemaal van de wereld door deze leuke geografische print die we tegenkwamen op de markt.

Maika Hanglamp

Een nieuwe-stijl-meerlichtspendel van Kloosterman Verlichting. Ontworpen voor gebruik met LED-filament lampen, voor een moderne minimalistische look.